pracoviště Holešov
- Náplň práce: Dohotovování jídel z polotovarů, příprava na talíř a výdej. Výroba polévek a příloh k hlavním jídlům. Výroba a výdej běžných druhů teplých jídel a moučníků. Výroba složitých jídel studené kuchyně. Výroba technologicky náročných teplých jídel nebo specialit studené kuchyně. Stanovování technologických postupů a jejich kalkulace při rozsáhlé výrobě jídel včetně kontroly jejich dodržování, sestavování vlastních receptur, jídelních lístků a zajišťování správné gastronomické skladby. Výroba náročných specialit české kuchyně a kuchyní cizích národů, výroba specialit studené kuchyně pro bankety a recepce včetně sestavování vlastních receptur.
- Požadavky: vyučení v oboru, praxe v oboru výhodou
- Nabízíme: plat dle nařízení vlády č. 341/2017 Sb. v platném znění, platová třída 6. + příplatky, 25 dnů dovolené, 5 dnů indispozičního volna, příspěvek na penzijní připojištění a stravování
- své písemné nabídky se strukturovaným životopisem posílejte na e-mail:
zaslat email