pracoviště Bystřice pod Hostýnem
- Náplň práce: budete vařit v kuchyni vojenského zařízení (denně cca 40 jídel - hlavní jídlo a polévka), budete spolupracovat při zjišťování nákladů, objednávání surovin, přejímce, skladování a konzervaci zboží, budete se snažit, aby byl v kuchyni pořádek a aby jídla chutnala a vypadala skvěle, dobroty, které uvaříte, následně vydáte zákazníkům, budete mít na starost také kasírování zákazníků
- Požadavky: praxe v oboru podmínkou - min. 2 roky, vyučení v oboru výhodou
- pravidelné pouze ranní směny od PO - PÁ v čase 6:00 - 14:00 hod, volné víkendy
- Benefity: příspěvek na stravování, 3 dny volna navíc, MultiSport karta
- kontakt telefonicky Po-Pá, 8:00 - 17:00 hod. (pan Slezák, tel: 606 699 370), příp. své písemné nabídky se strukturovaným životopisem posílejte na e-mail:
zaslat email